Обележен Дан младих у Лозници: Сјајна манифестација ентузијазма, креативности и заједништва!

У петак је у Лозници свечано обележен Дан младих под слоганом „Волонтирајмо за будућност“, окупивши младе ентузијасте из различитих удружења и заједница.

Догађај је започео радионицом у Омладинском центру, где су млади са различитих страна донели своју креативност и енергију. Након тога, уследио је свечани пријем, на истој локацији, уз присуство учесника, организатора и представника града Лознице.


Младе волонтере и госте поздравио је Милан Недељковић, директор Средње економске школе и члан градске Kомисије за спорт.
„С поносом гледамо на иницијативу која је окупила младе ентузијасте из нашег града поводом обележавања Дана младих. Радостан сам што видим колико младих људи показује интересовање за активности које доприносе њиховом личном и друштвеном развоју. Нека ова енергија и ентузијазам буду инспирација свима нама да подржимо младе у њиховим настојањима и пружимо им подршку у остваривању њихових снова”, рекао је Недељковић.


На позив Канцеларије за младе града Лознице, едукативну радионицу на тему активизма, усклађеној са мото-темом манифестације „Дан младих“: „Волонтирајмо за будућност“, одржали су представници удружења “Понтем” из Малог Зворника, Даница Пелемиш и Милош Ивановић. Њихова презентација је осветлила путеве путем којих свако може допринети позитивним променама. Ова динамична размена није само преносила информације, већ је и оснажила присутне да се ангажују у стварању боље будућности.


Учешће су, поред УГ “Понтем” узела и друга партнерска удружења из окружења „Светлост“ из Шапца, локално удружење „Реч и дело“, те еколошко удружење „Вилин коњиц“ из Тршића. Догађају су додали ноту ритма и забаве полазници Ди-џеј школице, док су међународни учесници из еколошког кампа „ЕкоЛо ФЕСТ 2023“ донели своју глобалну перспективу.

Свечани пријем поводом Дана младих у Лозници употпуњен је пријатним амбијентом, у организацији лозничке фирма за кетеринг „Патрола 015“.


Град Лозница је с поносом подржао ову иницијативу, показујући своју подршку младима који су препознали своју улогу у креирању позитивних друштвених промена.

Повезани чланци

spot_img

Истражи

Романтично бекство за Дан заљубљених: Етно село „Сунчана река“...

Уместо уобичајеног сценарија, ове године изненадите свог партнера романтичним боравком у етно селу Сунчана...

Блаженка Тешић: Даривање осмеха и лепоте онколошким пацијенатима

У духу месеца хуманости и даривања, Блаженка Тешић, козметичарка из Лознице, поставља високе стандарде...

Ходник Дечијег одељења претворен у чаробни свет бајки за...

У духу предстојећих новогодишњих празника, родитељи Славица и Жељко Рашевић претворили су ходник Дечијег...

Хуманитарна чаролија у Лозници: Зорана Тодоровић за два сата...

Двадесетшестогодишња Зорана Тодоровић из Лознице прикупила је, за само два сата, преко 400 хиљада...

Новогодишњи базар враћа укус детињства: Мекике као главна посластица

Док се приближавају празнични дани, Новогодишњи базар у Лозници постаје место где се могу...

Вече у част Софке Николић: Пут од Табановића до...

Добродошли на незаборавно вече које ће бити посвећено једној од најизузетнијих личности наше музичке...

Популарне категорије

Коментари

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
Овде унесите своје име